TEE ITSE

TEE KAUNIS KATTAUS - LUE VINKIT

Syksy on pimeää ja tunnelmallista aikaa ja silloin on kiva järjestää juhlia ja illanistujaisia. On mukavaa panostaa tarjoilujen lisäksi myös kattaukseen ja koristeluun. Syksyisen kattauksen saakin loihdittua helposti kauniilla astioilla, lautasliinoilla, koristeilla ja kynttilöillä. Pöytäliinalla saa myös väriä, mutta sitä ei välttämättä tarvitse. Myös kaitaliinoilla saa juhlavaa ilmettä kattaukseen.

Lue lisää >>

TEE ITSE HALLOWEEN- KORISTEITA

Tee itse kurpitsalyhty ja muita Halloween-koristeita. Kurpitsoja löytyy isoimmista ruokakaupoista eri värisinä. Oranssi kurpitsa on perinteinen Halloween-kurpitsa, mutta voit käyttää muunkin värisiä kurpitsoja. Kurpitsan kaivertaminen voi olla haastavaa, mutta näillä ohjeilla onnistut varmasti. Ennen kaivertamista ota kurpitsa sisälle lämpiämään ja valitse hyvät ja terävät veitset leikkaamiseen.

Lue lisää >>

TEE ITSE KYNTTILÖITÄ SYKSYN PIMENEVIIN ILTOIHIN

Kynttilöiden tekeminen on helppoa ja hauskaa puuhaa. Anna kaunis itse tehty kynttilä lahjaksi tai käytä omassa kodissasi sisustuselementtinä. Askarteluliikkeissä myydään kynttilämassan ja sydänlankojen lisäksi värejä, joilla massaa voi värjätä. Koristeena voi käyttää pitsiä, juuttinarua ja korukiviä.

Lue lisää >>