KODIN SISUSTUS

SISUSTA KOTIISI AASIALAISTA TUNNELMAA

6.4.2018

2000-luvun alussa suomalaisiin koteihin sisustettiin aasialaista tunnelmaa. Lattiaan laitettiin tummaa puuta ja myös huonekalut olivat tummia ja pelkistettyjä. Vaikutteet tulivat aasialaisesta sisustustyylistä. Tämän jälkeen suosioon nousivat maalaisromanttinen ja hieman minimalistisempi skandinaavinen sisustustyyli.

Aasialaiselle tyylille on ominaista harmonia, luonnollisuus sekä kaiken kattava tasapaino. Itämainen tyyli vetoaa skandinaaviseen sisustajaan muun muassa selkeydellään. Ota vaikutteita thaimaalaisesta tai japanilaisesta sisustustyylistä omaan sisustustyyliisi. Näillä vinkeillä saat ripauksen eksoottista ja kodikasta tunnelmaa kotiisi.

Luo aasialaista tunnelmaa eksoottisilla aasialaisilla valaisimilla. Näyttävä valaisin tuo persoonallisuutta ja särmää kotisi sisustukseen. Lisää kotisi sisustukseen thaimaalaisia tyynyjä ja muita tekstiilejä. Esimerkiksi silkkityynyt ja päiväpeitot tuovat ylellistä tunnelmaa. Matalat japanilaiset pöydät ovat eksoottisia ja tuovat selkeää ja avaraa aasialaista tunnelmaa.

Valitse sisustusmateriaaleiksi eri pinnoille luonnon materiaaleja, kuten kiveä ja puuta. Myös koristeelliset kalusteet, kuten esimerkiksi pylvässängyt tuovat aasialaista tunnelmaa. Lisää sisustukseesi erilaisia koriste-esineitä, kuten koristeellisia puutauluja, ja puupaneeleja, budha-patsaita ja koristeellisia ruukkuja.

Teksti: Sisustusmessut.com | Kuvat: Kuvapankki