MÖKKI

TUNNELMALLISET HIIHTOMÖKIT

Laskettelu- ja hiihtokausi on alkamassa ja monet viettävät joulu- ja hiihtoloman laskettelukeskuksissa. Hiihtomökit ovat sisustukseltaan ja tunnelmaltaan aivan erilaisia kuin kesämökit ja ne ovat yleensä rakennettu hirrestä. Hiihtomökkien varustelutaso on myös kesämökkejä parempi. Monet hiihtomökit tarjoavat luksuspuitteet loman viettoon. Luksushiihtomökit tarjoavat kaikki mukavuudet saunasta porealtaisiin.

Lue lisää >>

RAIKASTA MÖKIN SISUSTUS

Monessa suomalaisessa kesämökissä on hirsiseinät tai puupaneelit, jotka ovat tummuneet ja kellastuneet ajan myötä ja mökin yleisilme on tumma ja pimeä. Näillä vinkeillä saat uutta raikasta ilmettä mökin sisustukseen! Maalaa seinät ja katto. Hirsiseinät voi kuultomaalata valkoisella petsillä, jolloin puunsyyt jäävät vielä näkyviin, mutta ilmeestä tulee valoisampi ja raikkaampi.

Lue lisää >>

UNELMIEN MÖKKI LÖYTYI JÄRVEN RANNALTA

Kaupunkilaisperhe halusi kesäksi maalle ja osti mökin järven rannalta. Perhe oli viettänyt kolme edellistä kesää samalla alueella vuokramökissä ja ihastunut seutuun ja ihmisiin. Mökkiä remontoitiin pikkuhiljaa, ensimmäisenä kesänä mökin ulkoseinät maalattiin tumman harmaalla ja tehtiin uusi terassi.

Lue lisää >>