KODIN SISUSTUS

SISUSTA KOTIISI AASIALAISTA TUNNELMAA


2000-luvun alussa suomalaisiin koteihin sisustettiin aasialaista tunnelmaa. Lattiaan laitettiin tummaa puuta ja myös huonekalut olivat tummia ja pelkistettyjä. Vaikutteet tulivat aasialaisesta sisustustyylistä. Tämän jälkeen suosioon nousivat maalaisromanttinen ja hieman minimalistisempi skandinaavinen sisustustyyli.

Lue lisää >>

UUDISTA OLOHUONEEN SISUSTUS - LUE NÄMÄ VINKIT!

Olohuoneen sisustusta voi helposti muuttaa pienillä asioilla. Vaihda huonekalujen järjestystä. Huonekalujen uusi järjestys tuo uuden tilan tuntua nopeasti. Joskus pohjaratkaisu on sellainen, että kalusteet voi sijoittaa vain yhdellä tavalla. Mieti kuitenkin olisiko sinulla mahdollisuus vaihtaa kalusteiden paikkaa ja toimisivatko ne paremmin toisin päin.

Lue lisää >>

ASUNTOMESSUJEN KEITTIÖT JA RUOKAILUTILAT

Tämän kesän asuntomessuilla Mikkelissä nähtiin paljon skandinaavisia, moderneja ja selkeä linjaisia keittiöitä ja ruokailutiloja. Messutalojen keittiöt ovat pääosin valoisia avokeittiöitä, joissa keittiö-, ruokailu- ja oleskelutilat ovat yhdistetty samaksi tilaksi. Avara tila on monikäyttöinen ja kokoaa perheen yhteisen ajan viettoon.

Lue lisää >>

.

SISUSTA HOUKUTTELEVA ETEINEN

Parhaimmillaan eteinen on toimiva ja kauniisti sisustettu tila, johon saat kengät, vaatteet ja tavarat järjestykseen. Eteisen sisustamisessa kannattaa hyödyntää myös kaikki seinät. Eteinen on haastava sisustaa ja se on myös yksi kodin käytetyimmistä huoneista. Usein eteinen on pieni, mutta hyvällä suunnittelulla siitä saadaan toimiva. Eteinen on myös tila, joka antaa vieraille kodin ensivaikutelman sisään tultaessa.

Lue lisää >>